13/04/2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Η παρουσίαση που θα γίνει στις 13 Απριλίου θα αφορά τον ορειβατικό εξοπλισμό και θα είναι συνέχεια της παρουσίασης που θα έχει προηγηθεί στις 24 Φεβρουαρίου.

Αυτή τη φορά θα εστιάσουμε στα κομμάτια του ορειβατικού εξοπλισμού που αφορούν την ενδυμασία και θα γίνει μια γνωριμία με τον υπόλοιπο ορειβατικό εξοπλισμό. Πως πρέπει να ντύνεται ένας ορειβάτης και ποιος είναι ο κατάλληλος συνδυασμός ανάλογα με την εποχή. Τι πρέπει να περιλαμβάνει και πως θα εμπλουτίσει την ορειβατική του “καρνταρόμπα”. Ποιοι είναι οι τύποι της ορειβατικής μπότας και πως τους ξεχωρίζουμε, ποια πρέπει να χρησιμοποιούμε ανά εποχή και πως κάνουμε σωστή επιλογή του σημαντικότερου κομματιού του εξοπλισμού μας. Τι τρώμε πριν και κατά τη διάρκεια μιας ορειβατικής δράσης.

Η παρουσίαση είναι ενδιαφέρουσα όχι μόνο για τον αρχάριο που μόλις έχει ξεκινήσει τις αναβάσεις και θέλει να μάθει, αλλά και για τον μεσαίας εμπειρίας που θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, όπως φυσικά και για τους έμπειρους που μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.
Θα δωθεί και χρόνος για να λυθούν οι απορίες των μελών.

Ώρα έναρξης:
20:30 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου Καρόλου Ντηλ 19 τρίτος όροφος.